Atos

SRQ125519 - Business Analist

Work location:
Amsterdam
Starting date:
01.03.2019
Ending date:
01.07.2019
Hours per week:
40

Let op : CV van Max 7 pagina's!!    Als je reageert dan ook een 1 referentie meesturen van een relevante opdracht.
Je vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.
 
Ook graag jouw NAW gegevens vermelden.
 
De volgende eisen en wensen dienen met J of N beantwoord te worden. Indien J dan moet dit duidelijk terugkomen in de motivatie en in de genoemde opdrachten.
 
Eisen:
Minimaal HBO bedrijfskundige informatica of gelijkwaardig Minimaal 4 jaar werkervaring met verandertrajecten en E-dienstverleningsprojecten in de afgelopen 6 jaar Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met procesontwerp en COPAFIJTH-brede impactanalyses in de afgelopen 6 jaar Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring informatieanalist of businessanalist bij grote en complexe (overheids)organisaties in de afgelopen 6 jaar.
Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met de requirementsmethodiek en businessanalysemethodiek in de afgelopen 6 jaar (moet blijken uit het cv)
Prince2 (foundation)
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Siebel-applicaties in de afgelopen 2 jaar.
Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring met Oracle-applicaties in de afgelopen 10 jaar
 
 
Competenties:
Klantgericht
Samenwerken
Resultaatgerichtheid
Probleemanalyse
Creativiteit
Kwaliteitsgerichtheid
Initiatief
Luisteren
 
Opdracht:
Signaleert, inventariseert, analyseert en evalueert, gevraagd en ongevraagd, knelpunten in de bedrijfsvoering van de organisatie gericht op doelmatigheid en doeltreffendheid Scopafijth breed. Zorgt voor advisering over en realisatieopdrachten voor de veranderingen."

< Go back to the overview of all orders