Atos

SRQ125575 - Procesontwerper IBS-4257 366577

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
04.03.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Verplicht:
- OF formulier ingevuld mee sturen, incl motivatie van de kandidaat
- NAW zoals in paspoort of id
- NL-talig
Zonder bovenstaande wordt aanbieding niet in behandeling genomen.


Voor het onderhoudsteam van de Loonheffingen zijn we op zoek naar een enthousiaste procesontwerper. Als procesontwerper ben je verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van gegevens- en bedrijfsprocesontwerpen en de vertaling ervan naar specificaties voor realisatie binnen de kaders van de architectuur. In deze ontwerpproducten komen de mogelijkheden van de techniek/systeemvereisten, wet- en regelgeving en bedrijfsvoering samen. Van onze toekomstige nieuwe collega wordt verwacht dat hij/zij, als volwaardig teamlid, participeert in het voortbrengingsproces. Je ondersteunt en werkt nauw samen met architect(en), ontwerpers en vertegenwoordigers van de business bij het opstellen c.q. refinen van de specificaties zodat deze door ontwikkelteam(s) verder kunnen worden opgepakt t.b.v. realisatie. Van jou als procesontwerper wordt o.a. verwacht dat je:- (werk)ervaring en expertise hebt op het gebied van het procesontwerp en gegevensmodellering;- beschikt over kennis en kunde tav. methoden en technieken op terrein van (proces)ontwerp, zoals BPMN en UML;- bekend bent met de SCOPAFIJTH-methode en ervaring hebt met de doen van impactanalyses;- beschikt over kennis van BES (BIZZdesign Enterprise Studio);- als sparringspartner kan fungeren voor andere ontwerpers en/of ontwikkelaars;- de kennis bezit om T-shaped te kunnen werken;- procesontwerpdocumentatie en gegevensmodelllen up-to-date houdt.De applicaties zijn gebouwd met Cool:Gen, Cobol en Java. Het voortbrengingsproces is SDM/waterval. Het kunnen werken met use-cases in een Agile-omgeving is een prè. Voor 2019 voorzien wij grote functionele wijzigingen uit wet- en regelgeving. Om dit te realiseren hebben we extra procesontwerp capaciteit nodig.Dus word jij onze nieuwe collega die een bijdrage wil leveren aan deze uitdagende opdrachten? Meld je dan, je bent van harte welkom!
Het onderhoudsteam van de LH is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de applicaties: HLP, VOA, WGA, CML etc. Met deze applicaties worden jaarlijks meer dan 150 miljard euro binnen gehaald. Het gaat hier naast belasting ook om premies die vervolgens worden afgedragen aan het UWV. Naast het beheer en onderhoud worden wijzigingen i.v.m. wet- en regelgeving doorgevoerd. In het kader van nieuwe wet- en regelgeving verwachten wij voor 2019 een omvangrijk wijzigingen te moeten doorvoeren in onze applicaties. Hiervoor is uitbreiding van het team nodig.

EISEN:
- HBO werk- en denkniveau
- Relevante kennis en ervaring met methoden en technieken op het terrein van procesinrichting en -ontwerp

Pre:
- Een relevante afgeronde opleiding (HBO), bijvoorbeeld bedrijfs- of informatiekunde en bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring
- Jira en Confluence
- Kennis van de de belastingdienst en de positie van Loonheffing daarin is een prè

< Go back to the overview of all orders