Atos

SRQ126838 - Kwaliteitscoördinator / -ontwikkelaar

Work location:
Assen
Starting date:
01.06.2019
Ending date:
30.11.2019
Hours per week:
36

In samenwerking met AevesBenefit zijn wij per 16-2019 voor de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland op zoek naar een Kwaliteitscoördinator en -ontwikkelaar

Opdrachtomschrijving:

Voor de locatie Assen zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscoördinator en -ontwikkelaar voor een van onze klantteams Content. Dit team maakt content voor ongeveer 160 regelingen in het agrarisch domein. Deze energievolle en gedreven kracht moet ervoor zorgen dat de kwaliteit van deze content verbetert en de efficiency van het contentproces omhoog gaat. Hij of zij faciliteert en implementeert alles wat hiervoor nodig is en motiveert. Kortom, zorgen voor de nodige faciliteiten om het team verder te kunnen professionaliseren.

Je weet je weg te vinden om tot een goed in te richten kwaliteitsstructuur te komen. Tevens ben je in staat om heldere afspraken te maken, die leiden tot het gewenste kwaliteitsresultaat. De Kwaliteitscoördinator en -ontwikkelaar maakt deel uit van het klantteam Content 5 en rapporteert direct aan de teammanager. Het team heeft in 2018 een analyse laten uitvoeren waaruit ontwikkelpunten zijn gekomen. Deze punten zijn verwerkt in een ontwikkelplan. Nu is het tijd om het ontwikkelplan aan te scherpen en uit te voeren.
De Kwaliteitscoördinator en -ontwikkelaar is hiervoor verantwoordelijk.

Wat ga jij doen:
- Ontwerpen van criteria en de daarvoor nodige tools en methodes voor de kwaliteit die we willen leveren.
- Ontwerpen van formats voor het meten envastleggen van de kwaliteit.
- Nulmetingen inrichten op team-, groeps- en persoonsniveau.
- Ontwerpen en laten bouwen van rapportages
- Ontwerpen en laten bouwen van feedbackloops. Zowel binnen het team zelf, maar ook met andere teams zoals Klantcontact, Communicatieadvies en andere contentteams. - ontwerpen en implementeren van coachingstructuren en het maken van de hulpmiddelen daarvoor.
- Doen van verbetervoorstellen voor bestaande processen, waarmee kwaliteit en efficiency worden verbeterd.

Functie-eisen:
Afgeronde HBO/ WO opleiding op het gebeid van kwaliteitsmanagement
Je hebt een opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement en ruime ervaring hierin. Je werkt zelfstandig, snel en gestructureerd. Daarnaast ben je klantgericht en heb je een praktische en proactieve instelling.
Jij bent analytisch en kunt het hele proces overzien.
Je legt gemakkelijk contacten, hebt humor en werkt graag in teamverband.
Ook zoek je verbinding met afdelingen die nodig zijn voor de uitvoering van het Ontwikkelplan.

Locatie:
De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Assen. De kandidaten moet er rekening mee houden dat reizen naar andere vestigingen van RVO nodig is om daar werkzaamheden te verrichten

< Go back to the overview of all orders