Atos

SRQ127055 - P&O adviseur

Work location:
-
Starting date:
01.05.2019
Ending date:
01.11.2019
Hours per week:
24

We zoeken een allround P&O adviseur die binnen het team P&O van de Gemeente Hengelo generiek P&O advieswerk kan oppakken.
Je ondersteunt en adviseert het management over alle facetten van het personeelsbeleid zoals onder meer (duurzame) inzetbaarheid, formatie en personeelsplanning, werving & selectie, functioneringstrajecten en verzuim.
 
Naast het generieke advieswerk zijn we op zoek naar een professional die ruime kennis heeft van en ervaring met functiewaarderingssystemen.
 
 
Je werkt nauw samen met de andere P&O adviseurs en zorgt voor verbinding in je werk en je adviezen. Je signaleert verbetermogelijkheden en kansen en draagt zo bij aan de verdere professionalisering van de afdeling.
 
 
Wie ben je?
Je bent een ervaren P&O adviseur met minimaal 5 jaar werkervaring binnen een overheidsinstantie.  
Je persoonlijkheid is het best te typeren als proactief, organisatiesensitief, analytisch en je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Je hebt een hands-on mentaliteit kunt zelfstandig werken en bent daarnaast altijd op zoek naar verbinding. Je bent gestructureerd, planmatig en stressbestendig en schakelt makkelijk tussen de diverse niveaus binnen de organisatie.
 
 

< Go back to the overview of all orders