Atos

SRQ127081 - Cloud Engineer AWS

Work location:
Arnhem
Starting date:
01.05.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Cloud Engineer (medior)

Verwachte startdatum: 01/05/2019
Verwachte einddatum: 31/12/2019
Hoofdlocatie werkzaamheden:  Arnhem
Functienaam contract:   Service engineer Applications medior
Beschikbaarheid-Uren per week: 40
 
Beschrijving aanvraag
Op zoek naar Cloud Engineer Opdrachttermijn: 1-5-2019 - 31-12-2019 met optie op verlenging
Ervaring met migraties naar AWS is het belangrijkste, daarna container kennis en kennis van automation We zoeken top-engineers die zich staande weten te houden in een team met echt goede engineers. Communicatief enigszins vaardig zijn, durven te zeggen wat ze vinden.
 
Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Het cloud team levert een platform waarop onze collega's in de business units hun applicaties kunnen hosten. Dit platform is gebaseerd op Azure en AWS.
 
Beschrijving opdracht
Migreren van een compleet (java) applicatielandschap naar AWS. Inclusief het aanpassen van de applicaties zodat deze goed draaien op native cloud infrastucture (geschikt maken voor container, connectiviteit naar cloud native connectivity services, databases naar managed varianten). Dit gebeurt is samenwerking met OHRA, de werkzaamheden zullen dan ook plaatsvinden in Arnhem

Specifieke kennis en vereisten
HBO of master informatica / computer science. Andere hogere technische opleiding (wiskunde, werktuigbouw, etc) is ook goed, maar dan wel icm veel praktijk ervaring en een passie voor IT.
Certificaten: AWS professional en liefst nog iets op het gebied van Kube of docker, en/of java. Ervaring met migraties van java applicaties naar een container / AWS omgeving (minimaal 3 jaar). Refactoring java applicaties.
Brede kennis van het IT vakgebied, met in het bijzonder: ervaring met cloud (AWS, met name EKS, RDS, netwerk en IAM), CI/CD (jenkens, test automation), java development en security.
Talen kennis: NL (preferred), EN

< Go back to the overview of all orders