Atos

SRQ127500 - Senior Applicatiebeheerder (382685)

Work location:
Amsterdam
Starting date:
02.05.2019
Ending date:
31.10.2019
Hours per week:
32

Startdatum: 02-05-2019
Einddatum: 31-10-2019
Inzet: 32 uur per week
Locatie: Amsterdam
Datum intakegesprek: asap

Deadline: 17-04-2019 15:00

De volgende eisen en wensen dienen met J of N beantwoord te worden. Indien J dan moet dit duidelijk terugkomen in de motivatie en in de genoemde opdrachten.

Eisen:
- Minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder in de laatste 5 jaar
- Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring als functioneel ontwerper
- Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring als tester
- Uitgebreid en aantoonbaar ervaring met het schrijven van beheerdocmentatie
- Gecertificeerd ITIL, ASL, BISL, TMap en PRINCE2

Opdracht:
UWV is op zoek naar een Senior applicatiebeheerder die aantoonbare ervaring heeft met het beheren van complexe maatwerk applicaties en het beschrijven en inrichten van een functioneel beheer organisatie.

De werkzaamheden zullen zich mn concentreren op het op orde brengen van beheerdocumentatie, het inregelen van beheerprocessen en het inregelen van een governance structuur met stakeholders en ketenpartijen.

Daarnaast zijn er een aantal reguliere beheer activiteiten binnen een standaard applicatie die de digitale intake voor ziekmeldingen regelt. Hier vallen oa monitoring van de applicatie, oplossen van incidenten en/of de regie daarop voeren wanneer deze door gerouteerd worden naar onze externe leveranciers. Tot slot moeten er een aantal keren per jaar releasematig wijzingen in de applicatie worden doorgevoerd. Hiervoor is een goede samenwerking met onze interne klanten en ketenpartners van groot belang.

De Kandidaat die wij zoeken dient te beschikken over een brede kennis en ervaring met beheer en onderhoud van administratieve informatiesystemen. Hij/zij dient sterk analytisch en oplossingsgericht te zijn ingesteld. Hij/zij dient ruim ervaring te met functioneel beheer, applicatie beheer, ontwerp en test. Tot slot dient de kandidaat over uitstekende (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden te beschikken. En is hij/zij in staat om in een grote en complexe organisatie uitstekend te kunnen samenwerken met stakeholders en ketenpartijen.

Wij vragen je bovenstaande expliciet mee te nemen en aan te tonen in je aanbieding en alleen aan te bieden wanneer je jezelf herkent in het gevraagde. Belangrijk voor het welslagen van deze opdracht, is een goede ‘klik’ tussen de kandidaat en de opdrachtgever (tandem). Dit gezien de nauwe samenwerking op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Het zwaartepunt binnen de selectiegesprekken zal dan ook liggen op de specifieke competenties en soft skills die de ideale kandidaat met zich meebrengt, naast de benodigde werkervaring en kennis.

 

< Go back to the overview of all orders