Atos

SRQ127531 - Inkoopadviseur

Work location:
Rochussenstraat
Starting date:
06.05.2019
Ending date:
30.11.2019
Hours per week:
32

Inkoopadviseur (0.6 – 0.8 fte)
 
Deze aanvraag vervangt SRQ127520 welke foutief was uitgezet.
Aanbieden kan tot 25-4-2019 9h00
Vragen stellen kan tot 19-4-2019 9h00

Hogeschool Rotterdam
Binnen Hogeschool Rotterdam werken ruim 39.000 studenten en zo’n 4.000 medewerkers aan hun carrière. We leiden waardevolle hbo’ers op die de Rotterdamse regio helpen groeien en meedenken over concrete uitdagingen..
 
Hogeschool Rotterdam heeft grote ambities. Centraal staat de onderwijskwaliteit. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarom zijn we op zoek naar jouw ervaring. In het onderwijs of in het beroepenveld. Je krijgt van ons de ruimte én de verantwoordelijkheid om samen met studenten het onderwijs aantrekkelijk, kwalitatief en effectief vorm te geven.
 
Onze visie
Hogeschool Rotterdam biedt veel verschillende opleidingen met elk hun eigen cultuur en signatuur. De invulling van een opleiding is in handen van de docententeams. Zij creëren onderwijs dat past bij hun studenten en het vakgebied waarvoor ze opleiden. Daarbij gaan we uit van professionele autonomie: docententeams voeren zelf de regie over-, en zijn verantwoordelijk voor, de kwaliteit van het onderwijs.
 
Voor meer informatie verwijst Hogeschool Rotterdam naar www.hogeschoolrotterdam.nl/hogeschool/over-ons/
 
Dienst Faciliteiten en Informatietechnologie
De dienst FIT heeft als doel om onze gasten zich welkom en thuis te laten voelen bij Hogeschool Rotterdam. We zorgen daarvoor met een integrale dienstverlening van de afdelingen informatietechnologie, services, vastgoed en huisvesting, integrale veiligheid en inkoop. Als dienst hebben we een 5-tal waarden hoog in het vaandel staan: vakkundig, samenwerkend, scherpzinnig, optimistisch en daadkrachtig.
 
Afdeling Inkoop & Contractmanagement
De afdeling Inkoop & Contractmanagement (I&CM) valt onder de dienst FIT en bestaat uit een manager I&CM,  drie senior inkoopadviseurs, drie inkoopadviseurs, een contractmanager, en vier medewerkers contractmanagement. De afgelopen jaren is de afdeling volop ontwikkeld om te functioneren als een professionele, klantgerichte en effectieve inkoopafdeling. Zo worden ook de laatste trends op het gebied van inkoop, waaronder Prestatie inkoop (BVP), en de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving nauwlettend gevolgd en toegepast. De verwachtingen van de organisatie, waar het de bijdrage van inkoop aan de organisatiedoelstellingen betreft, zijn fors toegenomen. De totale (exploitatie) inkoopomzet van Hogeschool Rotterdam bedroeg over 2018 ca. € 75 miljoen.
 
De visie van de afdeling I&CM laat zich vertalen naar het voeren van een innovatief inkoopbeleid dat volledig is afgestemd op de organisatiedoelstellingen. Dit uit zich door het continue actief volgen van de ontwikkelingen op inkoopgebied en het implementeren daar waar zinvol. Uitgangspunt is hierbij het continue verbeteren van de inkoopprocessen en het inkoopresultaat.
De missie van de afdeling I&CM staat voor het op professionele wijze ondersteunen van inkoop- en aanbestedingstrajecten, het onderhouden van een doelgericht en doelmatig inkoopproces. Daarnaast het voeren van een adequaat leveranciers- en contractmanagement om zo een optimale verhouding te krijgen tussen een zo laag mogelijke, integrale kostprijs en best mogelijke kwaliteit van de in te kopen leveringen, diensten en werken.
 
Functie
Hogeschool Rotterdam is op zoek naar een inkoopadviseur die geheel zelfstandig inkooptrajecten (meervoudig onderhandse offerte-trajecten en Europese aanbestedingen) kan uitvoeren en ziet er op toe dat deze inkooptrajecten binnen de gestelde planning en conform geldende wet- en regelgeving worden gerealiseerd. Daarnaast zal deze inkoopadviseur ook administratieve werkzaamheden (bv. invoer leveranciers) verrichten in het P2P-systeem.
 
Beoordelingscriteria

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met NEVI 1 (bij voorkeur 2) of vergelijkbaar.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Het cv is voorzien van referenties (minimaal 1) op gelijkwaardig niveau.
 • Zelfstandig inkooptrajecten kunnen doorlopen.
 • Je bent een standvastige, stressbestendige en open persoonlijkheid en kunt als gesprekspartner fungeren op alle niveaus.
 • Voor deze positie zijn de eigenschappen empathisch vermogen, creativiteit en accuratesse van groot belang.

 
Daarnaast beschikt de kandidaat over onderstaande competenties. Deze competenties kunnen worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever.

 1. Klantfocus
 2. Onderhandelen
 3. Organisatiesensitiviteit
 4. Communicatiekracht
 5. Initiatief
 6. Verandervermogen
 7. Kwaliteitsgerichtheid
 8. Creativiteit
 9. Stressbestendig

De toelichting en niveau van de competenties worden nader toegelicht in onderstaande bijlage.
 
Relevantie informatie met betrekking tot de opdracht
Startdatum                                      : 6 mei 2019, anders z.s.m. na deze datum
Einddatum                                      : 1 december 2019 (optionele halfjaarlijkse verlenging)
Aanvraagreden                                : tijdelijke invulling vacature
Functietitel                                      : Inkoopadviseur
CV eisen                                         : zie profiel
Selectiegesprekken data en/of info   : week 18
Aantal uur per week                         : 0.6 – 0.8 FTE (fulltime 40 uur)
Toelichting aantal uur per week        : 24 – 32 uur
Werkdagen                                      : nader te bepalen

< Go back to the overview of all orders