Atos

SRQ127581 - Business Consultant (384067)

Work location:
Amsterdam
Starting date:
08.05.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Wij zijn voor het HRM IM-team op zoek naar een Business Consultant die aantoonbare ervaring heeft met PeopleSoft 9.2 voor implementatie van HRM oplossing zoals o.a. Werving & Selectie eb Onboarding.

Startdatum
: 08-05-2019
Einddatum: 31-12-2019
Inzet: 40 uur per week
Locatie: Amsterdam
Datum intakegesprek: asap

De volgende eisen en wensen dienen met J of N beantwoord te worden. Indien J dan moet dit duidelijk terugkomen in de motivatie en in de genoemde opdrachten.
 
Eisen:
Minimaal HBO werk- en denkniveau.
Bekend met administratieve organisatie en bedrijfsfuncties.
Kunnen toepassen van methoden en technieken voor het modelleren van de bedrijfsarchitectuur, bedrijfsprocessen, ict architectuur en ict processen.
Kunnen toepassen van tools en technieken (geautomatiseerde of handmatige) die gebruikt kunnen worden om de structuur, de verbanden en het gebruik van informatie binnen de organisatie vast te leggen en te begrijpen (simulatietool).
Minimaal 4 jaar ervaring als consultant bij voorkeur in verschillende projecten en/of omgeving in vergelijkbare organisaties als het UWV in de afgelopen 5 jaar.
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met PeopleSoft 9.1/9.2 in de afgelopen 5 jaar
Een afgerond opleiding op HBO niveau of hoger.
Heeft aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken uitwerken en het zorgen van draagvlak bij conflicterende belangen. Wat zou u eventueel achteraf, na afronding van de opdracht, anders gedaan hebben.
 
 Opdracht:
Het vertalen van functionele requirements naar HRM oplossing uitgaande van 'best practices' in de markt en de mogelijkheden van het PeopleSoft systeem. Het documenteren van de 'best practices' en ontwerp-keuzen en het overdragen van deze kennis aan de ERP beheer organisatie is een tweede doel van de opdracht.
 
Begrijpt de klantvraag en vertaalt deze in concrete uitvoerbare acties die binnen de kaders van het beleid (zowel van Centrale als van eigen
divisie) vallen. Adviseert projectteam op proactieve wijze over hun behoefte stelling. Brengt informatie helder over ongeacht de doelgroep.
Neemt deel aan richtinggevende netwerken op het vakgebied. Zorgt voor draagvlak van te maken keuzes en brengt conflicterende belangen bij elkaar.
Levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de eenheid. Adviseert over inrichtingskeuzen van de LMS oplossing, rekening houdend met de onderhoudbaarheid van de oplossing. Levert als teamspeler een actieve bijdrage aan de resultaten van het team, de afdeling/divisie/UWV. Is aanspreekbaar op eigen functioneren en spreekt anderen aan op hun functioneren.
Handelt conform de UWV richtlijnen en beleid ten aanzien van integriteit, beveiliging en privacy. Voert regie op projectmatige activiteiten.
Adviseert projectmanager vanuit eigen vakgebied.
 

< Go back to the overview of all orders