Atos

SRQ127925 - Test automation expert GBS-4329B / 384754

Work location:
Apeldoorn
Starting date:
13.05.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Verplicht
- OF formulier correct ingevuld mee sturen (atosbfa-mailbox@staffingms.com)
- naw zoals in paspoort of id vermeld
- nl-talig
Zonder bovenstaande wordt aanbieding niet in behandeling genomen.

Aanleveren (NL): Een naar de aanvraag geschreven MPP (maximaal 5 pagina's!) + ALLE eisen (KO) en wensen stuk voor stuk beantwoord met Ja/Nee én kort aangetoond uit CV + Skill-level + ALLE voorletters en geboortedatum volgens paspoort/id + Beschikbaar per wanneer, aantal uren/week inzetbaar en geplande vakantie binnen 3 mnd.

Eisen:
- Meerjarige ervaring als tester van (frontend) applicaties. – 2 jaar
- Ervaring met geautomatiseerd testen. – 1 jaar
- Javascript, Java – 2 jaar
- Testtools zoals Selenium, Robot Framework

Wensen:
- Ervaring met multibrowser en multidevice testing

Competenties:
- Ervaring met het opstellen van een teststrategie en -aanpak.
- Ervaring met agile werken
- Communicatief vaardig

Opdracht:
Als tester binnen het Center of Excellence (COE) Digital Experience werk je in teamverband aan opdrachten gericht op de beste interactie met burgers en bedrijven, of een geïntegreerde omgeving voor onze medewerkers. Je bent gepassioneerd door de nieuwste technologieën en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent creatief en weet in teamverband een aansprekende beleving te creëren voor de gebruiker. In je rol als tester binnen een Scrumteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de testaanpak en mede uitvoeren van de relevante testen. Doelstelling is hierbij om de testen zo veel als mogelijk geautomatiseerd op te zetten.

Achtergrond
Binnen het CoE Digital Experience wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s.
Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.
Deze opdracht richt zich primair op de realisatie van het portaal richting de medewerkers van de Belastingdienst.
 

< Go back to the overview of all orders