Atos

SRQ128508 - Sr. implementatieconsultant Info Archive

Work location:
's-Gravenhage
Starting date:
27.05.2019
Ending date:
01.10.2019
Hours per week:
40

De functie
Het CAK is voornemens zijn post stromen te digitaliseren en daarmee te automatiseren. Voor dit project zijn wij op zoek naar een senior implementatieconsultant die zonder inwerken direct aan de slag kan bij het migreren van het oude Archief naar het nieuwe standaard archief van het CAK. Het CAK werkt met het product InfoArchive als Archief.

De consultant dient ervaring te hebben met het vertalen van functionele ontwerpen en solutions naar technische implementaties en deze zelf uit te voeren. Er wordt gezocht naar een senior implementatie consultant die daar waar nodig het CAK kan aanvullen, bijsturen en managen naar een markt conforme standaard oplossing. De consultant dient daarmee ook ervaring mee te brengen vanuit andere organisaties die hetzelfde traject hebben doorlopen. De consultant dient aantoonbare technische ervaring te hebben met het product Info Archive.

Het profiel
•             Aantoonbare ervaring met het product Info Archive
•             Aantoonbare ervaring in het vertalen van requirements naar technische designs en implementaties binnen Info Archive
•             Minimaal twee dergelijke migraties naar Info Archive uitgevoerd  in de afgelopen twee jaar.
•             Goede communicatieve vaardigheden.

< Go back to the overview of all orders