Atos

SRQ129052 - Accounthandler Global Broking Services (Policy Production)

Work location:
Rotterdam
Starting date:
17.06.2019
Ending date:
30.09.2019
Hours per week:
40

Account Handler Global Broking Services (Policy Production)
Rotterdam
 
Positief, resultaatgericht en met hart voor de klant! Krijg jij energie van het servicen van Aon’s topsegment klanten? Heb jij continu verbeteren in je DNA en ben je een natuurlijke verbinder met gevoel voor humor? Reageer dan direct!
 
De functie
Je gaat werken in het Key Accounts Team. Je bent gek op verandering en vindt het dan ook gaaf om in een team in transitie te werken. Samen met negen ervaren én nieuwe collega’s zorg voor je voor een optimale service aan Aon’s grootste klanten. Je bent een natuurlijke verbinder en vindt je weg in de organisatie waarin je service verleent door het opmaken van polissen, International Premium Tax, certificaten en het beantwoorden van legio vragen. Daarnaast ben je sparringpartner voor brokers en account managers, die allemaal één doel hebben: Het zorgen voor een 9+ beleving van onze klanten. Omdat je zo leergierig bent en maak je je de verschillende onderdelen van schadeverzekeringen (Property, Liability, Financial Lines, Marine, CAR) snel eigen en draag je bij aan het van productgericht naar klantgericht werken. Je kunt uitstekend overweg met Word en Excel.
 
Natuurlijk vind jij het vanzelfsprekend dat een polis foutloos en snel bij de klant komt, en je bent daarom creatief in het bedenken en realiseren van procesverbeteringen. Met jouw communicatieskills krijg je jouw interne stakeholders mee voor onze verbeterideeën, want als je iets goed kunt, dan is het samenwerken.
 
Gedurende de piekperiodes begrijp je net als je collega’s het belang van de klant en ben je met het oog op die 9+ beleving bereid om alles te geven om de klant op tijd zijn polis te kunnen afgeven. En als we onze doelen bereiken dan vieren we dat samen.
 
Wij zijn het KAT-team: Kwaliteit, Ambitie en Trots!
 
Herken je je hierin? Kom erbij.
 
 
De functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Klantgericht, samenwerkingsgericht, resultaatgericht
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met workflow management, automatisering en ARS verzekeringssystemen (IBIS)
  • Kennis van schadeverzekeringen (of bereid hiervoor te leren)
  • Internationale blik, goede beheersing van Nederlands en Engels

Wij bieden
Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om samen met ons te werken aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand en een bonusregeling. De functie is ingedeeld in salarisschaal 8. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.
 
 
Meer informatie
Heb je interesse? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteer direct’. Wij ontvangen graag je CV en motivatie.

 
Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Romy van Genderen, Recruiter via telefoonnummer 06-19980147. Als je meer wil weeten over de vacature bel je Larissa Khan, Manager Global Broking Services, telefoonnummer 06-25767470.
 
 
Algemeen
Ons Team
De afdeling Policy Production is gevormd door de centralisatie van de serviceactiviteiten in het kader van BOOST. Binnen de afdeling draait het om Operational Excellence; het voortdurend streven naar een steeds betere en efficiëntere dienstverlening. Ervaringen binnen het eigen team en de andere teams worden gedeeld om van te leren en om vast te stellen waar processen verbeterd kunnen worden. Door deze manier van werken ondersteunen we de ontwikkeling van de Aon Way of Working.
 
Binnen het Key Accounts Team (als onderdeel van de afdeling Policy Production) richten we  specifiek op service activiteiten gerelateerd aan m.n. nieuwe of bestaande internationale verzekeringsprogramma’s voor diverse productgroepen (Liability & FSG, Property, Marine, Construction).
 
Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
 
Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega’s. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.
 

< Go back to the overview of all orders