Atos

SRQ129095 - Medewerker handhaving Asbest

Work location:
Leiden
Starting date:
17.06.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

De afdeling Toezicht & Handhaving is op zoek naar een Medewerker Handhaving met als specialisme “asbest”.
De Omgevingsdienst heeft een aantal wettelijke taken op het gebied van het afhandelen van sloopmeldingen betreffende asbest en het houden van toezicht bij asbestsaneringen.

Als medewerker handhaving “asbest” ben je belast met integraal toezicht op de asbestketen. Het bezoeken van particulieren en bedrijven en het controleren van de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van asbestsaneringen en het behandelen van sloopmeldingen behoren tot je takenpakket.
Overtreders durf je aan te spreken en als dat nodig is treed je handhavend op.
Luisteren, in gesprek gaan en durven handelen doe je van nature.
Competenties
Je hebt MBO werk- en denkniveau en  bent bereid om vakgerichte opleidingen en trainingen zoals de specialistische opleiding asbestdeskundige conform SC570 te volgen. Het is een pré als je die al hebt gevolgd of ervaring hebt met asbestsaneringen en andere relevante opleidingen hebt afgerond.
Omdat je werkgebied groot is dien je in bezit te zijn van een rijbewijs . Onregelmatige werktijden vind je geen probleem. Je weet van aanpakken, bent samenwerkingsgericht en hebt een professionele werkhouding waarbij je goed, vlot en overtuigend communiceert. Je blijft correct en je ziet de grens tussen waarschuwen en moeten optreden. Je weet je werk goed te organiseren en houdt goed overzicht ten aanzien van alle actiepunten. Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel. 

< Go back to the overview of all orders