Atos

SRQ129163 - Projectleider fysieke projecten

Work location:
Hengelo
Starting date:
17.06.2019
Ending date:
30.06.2020
Hours per week:
32

Binnen de afdeling Projecten &, Subsidies is een interim opdracht ontstaan voor een:

Projectleider fysieke projecten
24 - 32 uur per week

Wat ga jij doen:
Als projectleider ben je integraal verantwoordelijk voor het aansturen van de projectorganisatie zodat de verschillende projectteamleden het werk en de gestelde doelen, binnen de vastgestelde kaders, kunnen realiseren. In dit geval voor verschillende fysieke projecten. Je bent verantwoordelijk voor het project vanaf de initiatiefase tot en met de nazorgfase, dus vanaf het opstarten van het project totdat het project overgaat naar beheer. Je adviseert over de te volgen koers en je zorgt voor de uitvoering van het project binnen de gedefinieerde beheersaspecten (tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie). In overleg met je opdrachtgever en projectteamleden maak je afspraken en overleg je met externe partners, belangengroepen en andere betrokkenen. Uiteraard informeer je regelmatig je opdrachtgever evenals, het management, de projectwethouder en het college van B&W over de stand van zaken.
 
Wie ben jij?
Wij zoeken een besluitvaardige, resultaatgerichte en verbindende projectleider met ruime ervaring (minimaal 5 jaar). Je hebt aantoonbare ervaring in het vakgebied en hebt een sterk analytisch vermogen, een samenwerkende en verbindende houding en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt recente (afgelopen 3 jaar) ervaring als projectleider voor een gemeente.

Je spreekt makkelijk mensen aan op hun gedrag. Je werkt op transparante wijze en bent in staat om verbinding te maken. Ook heb je ervaring met het leidinggeven aan professionals waarbij je kritisch tegenspel kunt leveren en ook in staat bent om dit goed te ontvangen.

< Go back to the overview of all orders