Atos

SRQ129172 - Professionele Business Intelligence specialist

Work location:
Utrecht
Starting date:
17.06.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

Voorwaarden aanbieding:
2 dagen inwerken tegen nultarief
5 dagen exclusiviteit
Géén ZZP


Professionele Business Intelligence specialist
 
Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat je met jouw scherp analytisch vermogen en technische vaardigheden als Business Intelligence Specialist het verschil kunt maken in de verwerking en ontsluiting van risico management en financial data voor diverse stakeholders binnen en buiten de bank.

Impact creëren
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van datasets en rapportages die incidenteel of periodiek worden gevraagd door de diverse Risk en Finance afdelingen. Dat doe je door het opzetten en onderhouden van databases en applicaties op basis van SQL Server, SSIS, T-SQL stored procedures en self service BI tools zoals Tableau of PowerBI.
Je werkt daarbij nauw samen met collega’s binnen het team Domestic Retail Bank (DRB) Data en schakelt veel met de diverse stakeholders en gebruikers van de systemen. Daarbij ben je de schakel tussen de gebruikers en IT.
Je onderhoudt contacten met zowel de klanten als de IT organisatie om deze applicaties en de onderliggende database omgevingen en infrastructuur up to date te houden. Je schakelt dus net zo makkelijk met een risk manager als met een DBA of Operations Engineer.
Je bent proactief en ziet erop toe dat de afspraken worden nagekomen. Je ondersteunt je klanten èn je collega’s waar mogelijk met jouw inhoudelijke en technische kennis en vaardigheden.
Je bent flexibel en kan goed omgaan met veranderingen in de omgeving en prioriteitsstelling

Met elkaar.
Samenwerken is de manier waarop we werken. In het domein Finance
& Risk Centre (FRC) ligt de verantwoordelijkheid voor het verzamelen
en rapporteren van financiële en niet-financiële KPI’s van de hele
Rabobank. Als BI Specialist werk je binnen het domein Finance & Risk
Data, waar zowel de externe als interne data worden beheerd
binnen Nederland en internationaal. Wij dragen bij aan een uitstekende klantervaring en solide bank door te zorgen dat de data aan alle eisen voldoen door middel van gecontroleerde, standard gegevensbeheer-processen. Je maakt onderdeel uit van het Domestic Retail Banking Data team. Met jou erbij als Business Intelligence Specialist staat de teller van het team op 18 diverse collega’s.

Met jouw talenten
Dat klantgerichtheid, effectief probleemoplossend , analytisch vermogen en kwaliteitsgerichtheid onmisbaar zijn voor deze functie Business Intelligence specialist is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

• HBO/Academisch niveau op het gebied van (bedrijfs)informatiekunde, informatica of vergelijkbaar
• Zeer goede kennis en ervaring met het werken met databases en de querytaal SQL
• Zeer goede kennis en ervaring met business intelligence tooling zoals Tableau en Microsoft SSIS/SSRS
• Kennis van datavault modellering is een pré
• Ervaring in het testen van geautomatiseerde systemen en met projectmatig werken
• Bancaire kennis (NIBE) en ruime kennis van bancaire producten en processen. Kennis van financieel risico management is een pré
• Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

 

< Go back to the overview of all orders