Atos

SRQ129183 - Technisch Consultant CRM

Work location:
Eindhoven
Starting date:
01.07.2019
Ending date:
27.09.2019
Hours per week:
38

Als Technisch Consultant CRM ben je verantwoordelijk voor de implementatie, beheer en het uitvoeren van technische aanpassingen ten behoeve van MS Dynamics CRM 2016 voor onze klant.
 
Als Technisch Consultant CRM heb je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:
• Samen met de business en informatieanalisten bepalen van de benodigde aanpassingen ten behoeve van een optimale oplossing.
• Het aansturen van Microsoft Dynamics CRM gerelateerde projecten en het initiëren van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen.
• Het zelfstandig en proactief identificeren van andere ad-hoc projecten binnen de IT systemen.
• Het uitvoeren van analyses en (gebruikers)testen.
• Het deelnemen aan trainingsprogramma's om alle gebruikers optimaal te faciliteren om de CRM applicatie te gebruiken.
• Het ontwikkelen en schrijven van voornamelijk technische documentatie.
• Samen met de externe leverancier en het CRM Competence Team ervoor zorgen dat de CRM omgeving juist geconfigureerd is en blijft.
• Met het CRM Competence Team ervoor zorgen dat het CRM platform inclusief omliggende interfaces stabiel blijft draaien.
• Samen met het technisch team de versie-updates, patches en algehele updates uitvoeren.
• Het leveren van 3e-lijn support aan de (CRM) Servicedesk.
 
Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie komen we graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO opleiding en een relevante Microsoft Certificering. Je hebt aantoonbare ervaring als technisch applicatiebeheerder voor Microsoft Dynamics CRM evenals ervaring met web-based systemen, back-office systemen en tools welke zijn geïntegreerd met Microsoft Dynamics CRM. Je hebt kennis van en ervaring met Scrum, Scribe en MS Dynamics CRM 2011 en 2016.
 
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht. Je bent flexibel en in staat om met verfrissende ideeën problemen op te lossen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 
Bedrijf/afdelingsinformatie
ITD Europe is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen voor onze gebruikers in Europa. Binnen ITD Europe werken meer dan 150 medewerkers.
 
Eén van de systemen die een steeds prominentere rol inneemt is ons Customer Relationship Management systeem. Dit systeem, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM, is inmiddels uitgegroeid tot onze centrale klanten- en dealerbibliotheek waar alle verkoopondersteunende systemen aan gekoppeld zijn of worden. Het systeem levert een gestructureerd beeld van onze klanten en dealers op diverse facetten (360° view) en het helpt ons in de verdere verbetering van ons verkoop en serviceproces.

< Go back to the overview of all orders