Atos

SRQ129216 - Senior Bestuurlijk Juridisch Adviseur Inkoop

Work location:
Utrecht
Starting date:
15.07.2019
Ending date:
15.01.2020
Hours per week:
36

Wie zijn wij
Werken bij de Provincie Utrecht betekent een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om mobiliteit, natuur of cultuur, de provincie speelt slagvaardig in op ontwikkelingen in de samenleving. Dat vraagt om een organisatie waarin innovatie de continue factor is. Focus op de omgeving, interne samenwerking, integraal denken en ruimte voor experimenteren zijn daarin onze speerpunten. Onze nieuwe organisatiestructuur, met zelfstandig opererende teams en een kleine concerndirectie, vormt de basis. Ruimte geven aan ontwikkeling van de medewerkers vormt de randvoorwaarde voor ons succes.
 
Team IJS, onderdeel van het Domein Bedrijfsvoering, bestaat uit de clusters Inkoop, Juridisch en Subsidies, in totaal zo’n 50 medewerkers. De functie van senior bestuurlijk juridisch adviseur valt binnen het cluster Inkoop.
 
Wat ga je doen
Je draagt zorg voor de juridische ondersteuning en advisering van de medewerkers van het cluster inkoop bij de uitvoering van Europese, nationale en onderhandse aanbestedingen. Daarnaast behandel je overige (complexe) aanbestedingsrechtelijke vragen en vraagstukken over contracten in brede zin.   
 
In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met de andere senior bestuurlijk juridisch adviseur van het domein Bedrijfsvoering, andere (al dan niet juridische) adviseurs en de medewerkers van cluster Inkoop. Je werkzaamheden zullen met name gericht zijn op de Domeinen Mobiliteit (infra en concessies) en Bedrijfsvoering (onder meer ICT en Facilitair).
 
Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden:
  • Juridische begeleiding aanbestedingen en advisering aanbestedingsrecht
  • Juridische advisering contractenrecht (inclusief ICT contracten)
  • (Incidenteel) juridische advisering privaatrechtelijk bouwrecht 

< Go back to the overview of all orders