Atos

SRQ129286 - Business & ITC Development Analist (396738)

Work location:
s-Hertogenbosch
Starting date:
12.06.2019
Ending date:
01.10.2019
Hours per week:
36

Geen ZZP - Payroll is wel mogelijk

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.
 Functieomschrijving

Over de functie
Als Businessanalist inventariseer en analyseer je de behoeften van de klant, business collega, ITC én externe partijen. Je vertaald businessvraagstukken naar oplossingen, waarbij rekening wordt gehouden met bestaande organisatiestructuren, systemen, (bedrijfs-)processen, technologie en architectuur-richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van vooronderzoektrajecten en managen van de uiteindelijke verandering. Hierbij handel en adviseer je proactief en je kijkt daarbij over ketengrenzen heen.
 Functie-eisen

Je hebt
  • Een relevante afgeronde HBO/WO opleiding
  • WFT Basis
 Daarnaast ben je in het bezit van de volgende certificaten:
  • BCS – Foundation in Business Analysis
  • BCS – Business Analysis Practice

Competenties
Je hebt een klantgerichte houding en bent resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en een goed analytisch vermogen. Je kunt goed plannen en organiseren en beschikt over visie. Je bent een betrouwbare collega die goed kan samenwerken en daarnaast jouw collega’s kan sturen.

< Go back to the overview of all orders