Atos

SRQ129399 - EZK - Frontend ontwikkelaar Java/APEX/Oracle forms 397677

Work location:
assen
Starting date:
24.06.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

EZK - Frontend ontwikkelaar Java/APEX/Oracle forms

Opdracht-/functiebeschrijving
PrizMO is een samenvoeging van diverse applicaties die voorheen gebruikt werden binnen diverse productschappen. Met PrizMO worden import- en exportcertificaten verstrekt conform de (europese) regelgeving. PrizMO bestaat uit een JAVA /JAVAScript/Angular frontend, een TripleForms-koppeling met het klantportaal, een SOA middenlaag en een Oracle backoffice applicatie gemaakt in Forms en Reports obv een Oracle 11g database. PrizMO wordt verder doorontwikkeld en beheerd in een DevOps-team. In hetzelfde team is ook een kleine APEX applicatie in beheer.
 
We zoeken een ontwikkelaar met brede kennis van Java, Apex en Oracle Forms en Reports. Rest services, spring boot, Angular en Maven. Oracle 11g/12c databases. Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins/Sonar/bash. In de huidige situatie is het nodig dat de DevOps werkwijze wordt uitgebreid waarin er gewerkt gaat worden met geautomatiseerde uitrol. Dit ook als voorbereiding op de toekomst waarin de tamelijk grote Oracle Forms backend applicatie geupgrade wordt. Werkdagen zijn ma-vr, maximaal 36 uur p/wStandplaats Assen, bij voorkeur iemand uit de regio. Indien niet woonachtig in de regio is een flexibele houding ten aanzien van reizen een must.
 
Profiel: We zoeken een echte software developer die altijd gaat voor de goede oplossing, zodat het systeem steeds beter beheerbaar wordt. Iemand die softwareontwikkeling en -beheer leuk vindt en graag moeilijke problemen in een hoog tempo tot op het bot uit-analyseert en oplost. De kandidaat moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en op alle vlakken een waardevolle aanvulling op het team zijn.
 
Werkzaamheden:Ontwikkelen van oplossingen voor functionele problemen en wensen, monitoring, performance verbeteringen en continuous delivery. Kennis delen met de andere teamleden. Bijdragen aan de doorontwikkeling van de agile werkwijze en de team-happiness!
 
De applicatie bestaat uit vele verschillende technieken- JAVA- Javascript & CSS- Angular- Forms en Reports 11g en 12c- APEX 5 en/of 18- PL/SQL- CI/CD tools zoals Jenkins- Build tools - Servicebouw SOAP & REST- Linux en Windows. We zoeken iemand die erg goed is in Forms en Reports. De andere technieken zul je wellicht ook tegenkomen bij ontwikkelingen.
 
Eisen (knock-out criteria)
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!
•             Agile scrum / DevOps - 4 jaar
•             Forms/Reports 11g/12c – 4 jaar
•             Java – 4 jaar
•             AngularJS of vergelijkbare SPA frameworks – 2 jaar
 
Wensen
•             Teamspeler
•             Goede communicatieve vaardigheden
•             Servicebouw SOAP & REST
•             Domeinkennis is een pre
 
Start datum
24-06-2019
 
Eind datum
31-12-2019 (met optie op verlenging)

< Go back to the overview of all orders