Atos

SRQ129794 - Servicedeskmedewerker 398841

Work location:
Utrecht
Starting date:
01.07.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
36

EZK - Servicedesk medewerker
Max inkoop: €  35   


Opdracht-/functiebeschrijving
Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, analytisch en een echte teamplayer! DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. Vanwege het vertrek van een medewerker is DICTU op zoek naar een ambulante on-site support medewerker met als uitvalsbasis Utrecht en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer waaronder ook de ondersteuning op mobiele apparaten valt. Afhankelijk van je opdracht verwerk je meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken. Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt.

Achtergrond
DICTU rolt voor 14 000 eindgebruikers haar eigen (digitale) Cloud werkplek uit. Dit genereert tijdelijk extra werk. Om die reden en mede ook door het vertrek van een medewerker is DICTU voor het Onsite Support bij onze opdrachtgevers op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke, flexibele en deskundige ambulante werkplekondersteuner. De medewerker voert samen met zijn collega's het werkplekbeheer uit. Dit betekent dat degene lokale meldingen oplost voor eindgebruikers die langs de balie komen. Daarnaast wordt de medewerker ook ambulant ingezet voor het afhandelen van werkplek gerelateerde meldingen op vestigingen van onze opdrachtgevers en voor projectwerkzaamheden.

Eisen (knock-out criteria)
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!

 • Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante en recente werkervaring, waaronder ervaring met grootschalige ICT servicebalies
 • Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365 en citrix XenDesktop
 • Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer hiervan
 • Kennis van netwerken (LAN /WAN)

Opleiding/certificaat

 • ITSM Foundation; ITIL Foundation
 • TOPdesk
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting ICT

Wensen

 • Klantgericht
 • Betrouwbaar
 • Analytisch


Start datum
maandag 1 juli 2019

Eind datum
dinsdag 31 december 2019 (met optie op verlenging)

< Go back to the overview of all orders