Atos

SRQ130034 - Functioneel beheerder domein Ruimte

Work location:
Alphen aan den Rijn, Stadhuis
Starting date:
01.07.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
20

Vacature Functioneel beheerder domein Ruimte
 
Inzet:                   20 uur per week
Periode:              Van zsm tot en met 31-12-2019 met optie op verlengen
 
De gemeente Alphen aan den Rijn maakt veel ontwikkelingen door op het gebied van informatievoorziening. Denk daarbij aan de verdergaande digitalisering, werken in de Cloud, BIG en Open Data. Binnen het fysieke domein (BAG, BGT, BOR) is Alphen aan den Rijn zich aan het beraden op de inrichting van haar nieuwe applicatielandschap die aansluit bij een nieuwe visie op gegevens management en beheer.  Bij die inrichting willen we onze interne functioneel beheerders uit het domein Ruimte nauw betrekken. We zoeken daarom voor een functioneel beheerder, die helpt bij het professionaliseren van het functioneel beheer van de applicaties in het nieuwe landschap volgens BiSL en die ons bij het beheer van de huidige oplossingen in het oude applicatie landschap kan ondersteunen.
 
Als functioneel beheerder ben jij de vraagbaak voor de eindgebruikers en je collega’s in het ruimtelijk domein voor de gemeentes Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem waaraan wij diensten leveren. Jij ondersteunt en adviseert onze collega's bij alle voorkomende vragen die zij tegenkomen in het gebruik van de huidige oplossingen. Dit betreft niet alleen op de winkel passen! We verwachten nadrukkelijk dat de gezochte functioneel beheerder ook actief mee doet aan de conversie en  migratie werkzaamheden die te verwachten zijn bij de transformatie van de twee oude omgevingen naar het nieuwe applicatielandschap.
 
Je werkt samen met je collega beheerders binnen het domein, waarbij je kennis en ervaring deelt over inhoud van je werk en processen van je klantafdeling. Je hebt kennis van de standaard I&A processen (CMMi niveau 3) en de implementatie daarvan.
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ervaren,  flexibele en energieke functioneel beheerder. Kennis van de gemeentelijke organisatie is een voorwaarde. Kennis van  bestaande oplossingen (Microstation/Geoweb) is een must en  (Neuron BAG, ArcGIS, GeoCAD, GeoVisia, Gisib, NGdW, Nedbrowser, NedGeoMagazijn, ) is een pré.  
Je vindt het leuk om gebruikers te ondersteunen. Je houdt er van om bij te dragen aan complexe vraagstukken door deze te analyseren en te vertalen naar concrete oplossingen en hebt ook ervaring in een constant veranderende en soms hectische omgeving. Verder heb je hebt onze kerncompetenties (resultaatgerichtheid, samenwerken en klantgerichtheid) hoog in het vaandel staan en bent bereid om soms net een stapje harder te lopen dan verwacht wordt.
Bij voorkeur heb je een afgeronde relevante opleiding op hbo niveau of vergelijkbaar werk en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring als functioneel beheerder in een soortgelijke omgeving.

Wie zijn wij?
De Gemeente Alphen aan den Rijn is een 100.000+gemeente in het Groene Hart. De bewoners wonen in de stad Alphen aan den Rijn - met alle stedelijke voorzieningen - of juist in één van de kernen - met de rust en ruimte van het natuurlijk landschap. Alphen aan den Rijn ligt in het hart van de Randstad.

De dienstverlening aan onze bewoners en bedrijven staat. De gemeentelijke organisatie is dichtbij: op straat in de wijken en de dorpen, in het gemeentehuis en digitaal. De medewerkers zijn de ambassadeurs van de gemeente. Zij zijn professioneel en integer. Bewoners en bedrijven worden snel en goed geholpen. De gemeente werkt vanuit een stevige basisdienstverlening en levert daarnaast maatwerk.

< Go back to the overview of all orders