Atos

SRQ130035 - Sr. UX Designer / Developer Application Knowledge

Work location:
Rotterdam
Starting date:
01.07.2019
Ending date:
31.12.2019
Hours per week:
40

Developer Application Knowledge Senior / UX Desingner 

Werkzaamheden:
Het ontwikkelen van een user-centric product ontwerp, het begeleiden van het testen en het bouwen van bijbehorende prototypes. Verantwoordelijk voor de userflow van customer journey niveau tot pagina-interactie

EISEN
Eisen: Een productontwerp opleiding met meer dan acht jaar ervaring in op grote schaal ontwikkelen in agile scrum situatie. In staat om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het ontwerptraject. Stakeholder skills in een complexe omgeving en tegelijkertijd visual design skills. Sketch, InVision en Protopie.

Soft skills: In staat om het team mee te nemen in een product ontwerp visie, de sponsors toelichting te geven en een goede samenwerking te onderhouden met de UX community en andere afdelingen. Bij deze afdeling ligt de focus op het ontwikkelen van nieuwe producten, vaak gerelateerd aan de huidige product portfolio.

Van geschikte kandidaten ontvangen wij graag in de aanbieding het NL Cv met daarin opgenomen een op de aanvraag korte toegespitste motivatie, datum en percentage beschikbaarheid, en de evt. geplande vakanties.

< Go back to the overview of all orders