Atos

SRQ130043 - Loodgieter

Work location:
Railwerkplaats
Starting date:
02.09.2019
Ending date:
28.02.2020
Hours per week:
36

Het Facilitair Bedrijf is binnen GVB verantwoordelijk voor de ontwikkeling en instandhouding van de vastgoedportefeuille, complete facilitaire dienstverlening en bedrijfsbrede milieuzorg. Behalve het adviseren van directie en management van GVB over huisvestings-, facilitaire- en milieuzaken heeft de afdeling de volgende taakgebieden; bouwkundig onderhoud gebouwen, klimaatbehandeling, energievoorziening, elektrische installaties, beveiliging, facilitaire dienstverlening, verwerving, afstoten en contractbeheer van vastgoed. Het Facilitair Bedrijf is opdrachtgever van nieuw- en verbouwprojecten.

De baan                                                                                                                                                                 
Als loodgieter draag je zorg voor onderhoud en herstel aan drinkwaterleidingsystemen, afvoer- en rioleringssystemen en sanitair. Daarnaast verricht je kleine herstelwerkzaamheden aan vlakke dakbedekkingen, zoals bitumineuze, PVC en EPDM bedekkingen. Tevens plaats je op kleine schaal nieuwe sanitaire installaties, zoals wasbakken, boilers, afvoerleidingen etc. Dit alles doe je over de hele vastgoedportefeuille van GVB, welke bestaat uit ± 50 panden, variërend van kleine personeelsbehuizingen tot grote werkplaatsen, kantoorpanden, tramremises metrowerkplaatsen en busgarages.


Je profiel                                                                                                                                                                          
Je beschikt over een afgeronde opleiding Installatietechnicus op MBO 3 niveau, met de vakken loodgieten en dakdekken. Je bent in het bezit van het certificaat VCA Basis en rijbewijs BE. Omdat sommige gebouwen binnen het spoorgebied van tram en/of metro liggen, ben je bereid de daarvoor benodigde interne opleiding “betreding metrogebied” te volgen. Je bent oplossings- en resultaatgericht, probleem analytisch, klantgericht, collegiaal en een teamspeler.

< Go back to the overview of all orders